Lei av blogging

I det siste har jeg gått litt lei av blogging. Det virker som det rett og slett ikke er nok folk i området som ønsker å lese om Flekkefjord.

Det er kjedelig å skrive når man ikke en gang vet om man har et publikum. I det siste har manglende kommentarer gjort at jeg har fått en dårlig følelse.

For få lesere
Det virket rett og slett som det er altfor få mennesker som leser min blogg. Jeg er opptatt av å skape engasjement, og synes at det er svært negativt å oppleve dette. Jeg sliter virkelig med å forstå hvorfor ikke flere har tatt turen innom nettsiden. Jeg har omtalt det meste som har skjedd i klubben, og tenker at dette bør være av interesse for flere mennesker. Jeg har virkelig ikke noe godt svar på hvorfor ting har gått som de har gått.

Åpen for forslag
Jeg skal ikke bare klage på dere lesere heller. Det er alltid mulighet for å komme med forslag til hva jeg kan skrive om. Jeg blir glad for både positive og negative tilbakemeldinger så lenge de fører til at produktet blir bedre. Når jeg først har begynt med noe så liker jeg ikke å gi opp før jeg har fått det til. Derfor kommer jeg til å fortsette med skrivingen selv om jeg egentlig er lei hele opplegget akkurat nå. Det gjelder å være på offensiven og vise folk hva de går glipp av.

Jeg håper at flere av dere som leser bloggen kan dele den med venner og bekjente. Dette vil være til stor hjelp for meg i fremtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation