Mange talenter

I det siste har mange talenter kommet opp på elitelagene til Flekkefjord i både håndball og fotball.
Dette lover godt for lokalidrettens evne til å hevde seg i fremtiden.

Talentutvikling er en av de viktigste aspektene ved moderne idrett. Heldigvis har vi i Flekkefjord et sterkt miljø som virkelig får frem de beste talentene.

Satses fra ung alder
Man satser på å gi et tilrettelagt opplegg allerede fra svært ung alder. Dette gjør at spillerne har bedre forutsetninger for å utvikle seg på alle måter. De får helt unike muligheter når de følges opp av en spillerutvikler som virkelig kan sitt fag. Til vanlig er det ansatt flere slike utviklere i klubben som tar hånd om alle talentene. Disse gjør en helt avgjørende jobb og skaper resultater på lang sikt.

Gullgenerasjon
Det virker som vi for tiden har fått opp en ekte gullgenerasjon både i håndball og fotball. Flere talenter har spilt seg til fast plass på det ulike lagene. Dette er ganske oppsiktsvekkende med tanke på at mange av disse utøverne bare er 15 eller 16 år gamle. Det er nok første gang i klubbens historie at vi har hatt så mange lovende unge spillere. Det viser hvor stor bredde vi har i talentarbeidet som utføres hver dag.

Det er imponerende at spillerutviklerne har fått frem så mange lovende spillere. Dette viser at utviklingen er den eneste gode strategien for en liten klubb som oss. Det gjelder å fortsette med å tenke langsiktig, og fortsette å investere i utvikling av unge talenter i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation