Om bloggen

Mitt navn er Martin og jeg er en dedikert fan av idrettsforeningen i Flekkefjord. Dette er blitt en så stor del av mitt liv at jeg går under kallenavnet «Mr.Flekken».

Jeg opprettet denne bloggen for å dele min lidenskap med andre. Fokuset kommer derfor i stor grad til å ligge på sportslige aktiviteter i Flekkefjord.

Håndball og fotball
I all hovedsak er jeg opptatt av de to idrettene håndball og fotball. Flekkefjord gjør det sterkt i begge disse grenene, og det er derfor morsomt å følge med. Jeg ser alle kamper uansett om de spilles på hjemmebane eller bortelaget. Derfor går det mye tid til å følge favorittlaget gjennom hele sesongen. På bloggen vil jeg skrive mye om kamper og andre ting som skjer rundt klubben. Idrettsforeningen har ikke egen hjemmeside, og jeg tenker derfor at mange vil sette pris på litt mer informasjon. Siden jeg er så opptatt av dette så ser jeg på meg som den perfekte personen til å skrive om lagene.

Mitt eget liv
Dette blir likevel ikke en ren blogg om Flekkefjord og idrett. Jeg kommer til å satse på en personlig stil der jeg også skriver en del om meg selv. Jeg har et spennende liv og allsidige interesser som jeg gjerne vil dele med leserne. Det meste som skjer vil bli omtalt på en eller annen måte. Jeg ser åp meg selv som en åpen person, og ligger derfor å dele alt med andre. Både morsomme og flaue historier vil helt klart bli en del av hverdagen her på nettsiden. Det er derfor bare å glede seg til å lese om det som skjer rundt meg.

Flekkefjord vil likevel alltid være hovedfokuset mitt når jeg skriver. Jeg kommer til å omtale foreningen på en positiv måte, og forsøke å være optimistisk uansett hvordan det går. Nærmiljøet skal få den informasjonen de fortjener til en hver tid. Dette er positivt både for lagene og folk flest.

Kontakt meg
Martin@flekk1.no