Solid seier mot Haugar

fotballFlekkefjord sitt fotballag slo i dag Haugar med 3-1 på hjemmebane. Det ble en underholdende kamp med mange sjanser til hjemmelaget.

Haugar hadde noen sjanser men var aldri i nærheten av poeng. De måtte bare akseptere at våre gutter var totalt overlegne.

Best fra starten
Flekkefjord tok tidlig styring i kamp og scoret allerede etter ti minutter. Haugar utlignet fem minutter senere, og la seg rett i forsvar etterpå. De hadde tydeligvis ingen ambisjoner om å vinne kampen. Dette førte til et intenst press fra hjemmelaget som varte kampen ut. Etter en halvtime tok Flekkefjord ledelse igjen etter et fantastisk frispark fra lagets kaptein. Et nytt mål kom på en corner like etterpå.

Kontroll gjennom andre omgang
Flekkefjord kontrollerte kampen gjennom hele den andre omgangen. De hadde flere sjanser som kunne blitt mål. Likevel endte det med 3-1 til hjemmelaget i en kamp der de hadde full kontroll hele veien. Haugar tok veldig få initiativ fremover i banen og hadde stort sett nok med å forsvare seg. Som fotballsupporter synes jeg at det er litt skuffende at et lag opptrer på denne måten. De burde faktisk gjøre et redelig forsøk på å vinne kampen. Når man legger seg bakpå hele kampen så bryr man seg ikke om publikum som har møtt opp for å se underholdende spill.

For hjemmelaget var det en svært god kamp selv om motstanden ikke var optimal. Resultatet lover godt for Flekkefjord som foreløpig ligger på opprykksplass i serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation